WordPress

Website met WordPress

Je website is hét uithangbord voor jouw organisatie. Als het er niet representatief uit ziet, kunnen potentiële klanten je zo passeren. Een snelle laadtijd, een mobiele versie beschikbaar hebben en/of een verouderd design zijn enkele voorbeelden van factoren die een rol spelen. Voor de meeste bedrijven is de website een belangrijke tool om leads binnen te krijgen, waarom zou je dus achterlopen met het bijhouden van je website? Het antwoord is vaak ‘het bijhouden kost te veel geld’ of ‘we kunnen niet meekomen met de grote concurrenten’. Onzin!

 

EEN UP-TO-DATE, VEILIG SYSTEEM

WordPress heeft enkele instant updates, wat betekent dat het systeem automatisch geüpdatet wordt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid. Sommige andere content management systemen werken met handmatige updates, waarbij je dus zelf moet checken of er updates beschikbaar zijn. WordPress doet het werk voor je.

 

OPEN SOURCE SYSTEEM

Wat betekent open source? Vrij toegankelijk. In andere woorden: programmeurs kunnen bijdragen aan plug-ins, thema’s en updates. Waarom is dat een pluspunt? Simpel, je kunt altijd switchen tussen verschillende websitebouwers. Een programmeur van ons met WordPress kennis kan in feite aan iedere WordPress website werken. Daarbij komt kijken dat het systeem continue aan het verbeteren is.

 

ZOEKMACHINE VRIENDELIJK CMS

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google of Yahoo. SEO is een middel om te zorgen dat er meer potentiele klanten de weg naar jouw website weten te vinden. SEO bestaat uit meerdere componenten, waaronder onpage optimalisatie.

 

Een van de redenen waarom WordPress zo populair is, is dat vrijwel elke webdeveloper er mee aan de slag kan. Als er een probleem ontstaat, of je wilt je website een nieuw design geven, iemand kan je altijd helpen.

 

GROTE BEDRIJVEN

WordPress is een CMS dat geschikt is voor ieder bedrijf, grote en kleine. Een paar van de grootste bedrijven op aarde kiezen zelfs voor WordPress. The New York Times, Mashable, Techcrunch zijn enkele voorbeelden. WordPress is een zeer geschikt CMS voor een klein bedrijf, maar het heeft ook het potentieel om enorm uitgebouwd te worden. Het systeem biedt eindeloze mogelijkheden, mits er genoeg budget is.

IN HET KORT

Begin je net of heb je al een groeiende onderneming staan? Het maakt niet uit voor WordPress. Het systeem groeit gemakkelijk met je mee en opent deuren voor je. Wil je een WordPress website laten maken? Haigroep denkt graag met je mee!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in