Haisales

Elk onderneming heeft het behoefte om te gaan ontplooien. Of het nu een kleine startup is, of een bestaande grote speler: groei is essentieel. Om dit te realiseren heeft Haigroep haar salesteam die de markt als geen ander kennen. Met jaren ervaring in verschillende branches weten zij zich te onderscheiden van de concurrenten. Samen met u kijken wij naar mogelijkheden en kansen om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Nadat wij een concreet en (door ons) haalbaar plan van aanpak hebben, is het alleen maar een kwestie van realisatie en combinatie van al onze andere expertises om de top samen te bereiken!

Strategie

Haisales kent de markt van binnen en van buiten. Letterlijk. Wij zijn bekend met sales strategieën voor zowel in the field als in de office. Van een callcenter die outbound sales gesprekken voert tot een buitendienst die onderweg is naar de volgende klant om de sale binnen te halen. Na een concreet plan die wij samen hebben gemaakt kijken wij hoe wij dit het beste kunnen aanpakken. Een callcenter? Of toch een promotie team. Misschien wel beide! Wij hebben alle benodigde om een succes verhaal te boeken in huis. Zo weten wij Haisales te combineren met elk andere specialiteit waar wij over beschikken; flyers voor breder publiek, een website voor online bereikbaarheid, personeel voor minder druk, boekhouder zodat alles binnenuit goed verloopt.. Dat onderscheid ons van onze concurenten; de samenspel tussen alle benodigdheden voor een bedrijf!

Resultaat

In zeer korte tijd proberen wij ervoor te zorgen dat u weer tevreden bent met uw commerciële afdeling! In deze is het voor u en uiteraard voor ons heel belangrijk dat we blijven meekijken en dat we ten alle tijden kunnen inspelen mocht het nodig zijn.

Wilt u meer weten over onze sales activiteiten zoals; Haicall antwoordservice, verkoopafspraken, lead nurturing, service aan huis, promotieteam, roadshow en opvolging van onbetaalde facturen vanuit eigen callcenter. Zoals u kunt zien hebben wij alle diverse afdelingen binnen Haisales en kunnen dankzij alle specialisaties van Haigroep snel schakelen.