Samen vooruit denken bij alle aspecten van uw onderneming.

De team Plus bestaat volledig uit financiële specialisten, ieder vanuit een eigen invalshoek zoals financieel adviseurs over verzekeringen, boekhouders, controlling, accountancy, juridisch, taxatie, vastgoed of bank. Alle verspreid door het hele land met hoofdkantoor in Eindhoven. Vanuit Eindhoven word er dagelijks door het hele land geadviseerd over alle financiële zaken die je als ondernemer tegenkomt. Denk voorbeeld aan; wel/niet kasboek, km registratie, wanneer wel/niet lenen, is dit het moment van kopen, wel/niet positief cijfers voor extra personeel? Onze Plus experts staan klaar en ondersteunen U graag met alle financiële zaken.

U heeft al een boekhouder maar wilt toch een extern partij inschakelen voor advies? Geen enkel probleem bij Haiplus. Bij ons kunt U ook voor één vraag aankloppen. Er zijn geen verplichtingen na advies. Voor ons belangrijk dat wij U kunnen helpen en dat U uw onderneming kunt runnen zonder vraagtekens.

Hier nog aantal producten en/of diensten van Haiplus waar we snel in kunnen schakelen:

  • kassasystemen software
  • online boekhoudpakketten
  • templates voor kas registratie
  • koppelingen met kassasysteem
  • kassa apps
  • horeca app

NU ACTUEEL

Strategie bepalen

Wanneer de aandeelhouders en het bestuur van een onderneming een strategie bepalen tekenen ze samen een plan uit waar ze heen willen met de onderneming op middellange- en lange termijn.

Share
Stijgingen en dalingen

De AEX-index op Beursplein 5 noteerde rond het middaguur 0,1 procent in de min op 546,18 punten. De hoofdindex raakte eerder op de ochtend de jaarwinst even kwijt. De MidKap

Share
Groei aantal startende en stoppende ondernemingen

In het eerste half jaar van 2018 zijn meer bedrijven gestart dan in dezelfde periode in de afgelopen vijf jaar. Niet alleen startten er meer bedrijven, er stopten ook meer

Share
Klik hier voor nieuwsarchief

Heeft u vragen over administratie, belasting boekhouden of over onze diensten?

Ontzorgen


Haiplus ontzorgt u met proactief advies en praktische ondersteuning. Administratie, belastingaangiften, salarisadministratie, personele vraagstukken en zaken die te maken hebben met (eigen) vermogen van de dga.

Lees meer..

Contactformulier

*

*