Beheer en Support

Gedegen beheer en support zijn onderdeel van het succes!

Zorgeloos beheer

Zorgeloos beheer is een deel van het project wat onmisbaar verbonden is aan het behalen van je resultaat. Updates van modules en hosting omgevingen vormen de fundering voor een zorgeloos beheer. Daarom hebben we een eigen specialistisch beheerteam dat zeven dagen in de week voor u klaar staat. beheer en support

Een aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt dat al uw vragen in beheer neemt. Met de samengestelde expertise kunnen we ondersteuning bieden bij de meest ingewikkelde uitdagingen en staan wij garant voor zorgeloos beheer bij alle applicatie en hosting vragen. beheer en support

24/7 support SLA’s

Binnen SLA’s (Service Level Agreements) verzorgt HaiOnline monitoring, onderhoud en andere proactieve diensten die erop gericht zijn om storingen preventief te voorkomen.  zijn er servicecontracten die u verzekeren van gegarandeerde respons- en oplostijden voor alle calamiteiten. Ook onderhoud is daarom in een SLA inbegrepen. Met een SLA kan je 24/7 support verkrijgen.

Onderhoud

Onderhoud voorkomt storingen en zorgt dat ondersteuning en doorontwikkeling altijd gebeurt op de laatste versies van de software. Uiteraard is ook zonder SLA onderhoud mogelijk. Onderhoud kan worden opgenomen in een SLA of er kunnen aparte onderhoudscontracten worden afgesloten voor WordPress websites, Magentowebshop, iOS, Android en Windows Mobile apps.

Strippenkaarten

Een strippenkaart is een tegoed van 10, 25, 50 of 100 uur die je vooraf inkoopt met een aantrekkelijk staffeltarief. Wilt u gebruik kunnen maken van onze servicedesk zonder de vaste maandlasten van een SLA, dan bieden strippenkaarten hiervoor een uitkomst.

Beheer

Wij fungeren dan als eerste aanspreekpunt voor alle ondersteuning en beheervraagstukken, inclusief ontzorging van communicatie met bijvoorbeeld hosting- of ontwikkelingspartners. Ook het volledige beheer van uw (WordPress & Magento) applicatie of servicedesk kunnen wij verzorgen.

Geïnteresseerd of meer informatie?